شنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۳ |۱۲ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 14, 2024

نخبگان وظیفه دارند دشمنان و خیرخواهان را به درستی بشناسند و آنها را به مردم خود معرفی کنند؛ چرا که هدف دشمنان نخبگان هستند.

به گزارش مرکز خبر حوزه، آقای عیسی شباهت «مهدوی»، از ترکیه، در نشست علمی روند تاریخی بیداری اسلامی، که به همت انجمن علمی دانش‌پژوهان تاریخ مجتمع آموزش عالی امام خمینی(ره)، برگزار شد، با اشاره به ماهیت بیداری کنونی در جهان، ابراز کرد: رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران، حرکت‌هایی که در میان ملت‌های اسلامی روی می‌دهد را اسلامی عنوان کردند.

وی افزود: در سال‌های گذشته، بیداری اسلامی در ترکیه رشد بسیار زیادی کرده است و انقلاب اسلامی ایران تأثیر شگرفی بر این بیداری داشته‌ است.

پژوهشگر المصطفی، با اشاره به ریشه‌های بی‌حجابی در ترکیه، بیان کرد: اگر در ترکیه بی‌حجابی زیاد به چشم می‌آید به خاطر توریست‌هایی است که به این کشور می‌آیند و وضعیت ظاهری کشور را عوض کرده است.

*ماجرای شهادت مستبصر آلمانی

آقای شباهت، با اشاره به ماجرای مسلمان‌شدن یک آلمانی مسیحی و شهادت وی، بیان کرد: در سال 1364ش، یک مرد مسیحی آلمانی، زنی را با چادر سیاه در خیابان‌های آلمان می‌بیند و بعد از جستجو، می‌فهمد که همسر یک شیمیایی جنگ تحمیلی است که شوهرش را برای درمان به آلمان آورده است.

این دانش‌آموخته جامعه‌المصطفی افزود: این مسیحی، بعد از مدتی به ایران و مدرسه علمیه حجتیه می‌آید و بعد از چندی  در روز عاشورا شیعه می‌شود و بعد از چند ماه حضور در جنگ تحمیلی به شهادت می‌رسد.

وی، با بیان این‌که بیداری، بعد از هر خواب به وجود می‌آید، اضافه نمود: مژده بیداری، طلوع صبح یا بهار است. در قرآن کریم به این موضوع تعبیر به "نشور" شده است و ائمه(علیهم‌السلام) نیز از او به "صبح" تعبیر کردند.

این محقق تاریخ افزود: بیداری کنونی اسلامی، مژده طلوع صبح و بهار را می‌دهد که همان نزدیک شدن زمان ظهور حضرت ولی عصر (عج) است.

آقای شباهت، با بیان این که آیا ماهیت این بیداری‌ها، اسلامی است، ابراز نمود: حقیقت یک موضوع از آثار و نشانه‌های آن می‌فهمیم. خواسته همه مردم این کشورها احیای سنت پیامبر(ص) و دستورات اسلامی در جامعه است.

وی، با تأکید بر هوشیاری در کنار بیداری، یادآور شد: اگر هوشیاری در کنار بیداری اسلامی مردمی نباشد، امکان دارد این بیداری به انحراف رود.

پژوهشگر المصطفی، با اشاره به وظیفه سنگین نخبگان در نهضت بیداری اسلامی، عنوان کرد: نخبگان وظیفه دارند که دشمنان و خیرخواهان را به درستی بشناسند و آنها را به مردم خود معرفی کنند؛ چرا که هدف دشمنان نخبگان هستند و می‌دانند تنها از راه سازش با نخبگان می‌توانند به اهداف خود برسند.

محقق تاریخ، این جمله امام(ره) که انقلاب، انفجار نور بود را یادآور گردید و اضافه نمود: در آن زمانی که امام(ره) این جمله را بر زبان جاری کردند، مفهوم آن قابل درک برای بسیاری از سران کشورهای اروپایی نبود. اما پیشرفت‌های همه جانبه ایران در سال‌های بعد از پیروزی انقلاب، منجر به نهادینه شدن این جمله امام راحل در اذهان آنها گردید.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha